Čačić: Građanima je dosta podmetanja nogu od strane HDZ-a na svakom koraku Foto: Reformisti

Čačić: Građanima je dosta podmetanja nogu od strane HDZ-a na svakom koraku

Varaždinske vijesti | 9.2.2023. u 14:20h | Objavljeno u Aktualno

Predsjednik Narodne stranke - Reformisti Radimir Čačić sa suradnicima nastavio je druženja s Varaždincima u prigradskim mjesnim odborima.

Kako su priopćili iz stranke, na "Kavu sa Čačićem" odazvali su se mještani Gornjeg Kućana, Kućana Donjeg, Zbelave, Biškupca, Brezja, Jalkovca, Hrašćice, Gojanca, Črnca Biškupečkog i Poljane Biškupečke.

- Razgovaralo se o svim gradskim problemima ali i potencijalima za razvoj, realizaciju projekata, osiguranju sredstava iz EU fondova, uređenju prometnica, dječjih igrališta, izgradnji novih i uređenju postojećih dječjih vrtića, biciklističkih staza, LED rasvjeti, turističkim potencijalima, uređenju šetnica, poboljšanju prometne signalizacije i signalizacije na pružnim prijelazima s posebnim naglaskom na specifične probleme svakog prigradskog mjesnog odbora - naveli su u priopćenju.

- Građani su izrazili želju za stabilnom većinom u Gradskom vijeću koje će tada moći donositi kvalitetne odluke u interesu našeg grada. Izrazili su i zabrinutost činjenicom da Vlada RH ne donosi odluku o imenovanju povjerenika i time zapravo odgađa raspisivanje izbora što znači nemogućnost rješavanja problema bala, a što je velik problem upravo za građane Biškupca, Brezja te svih Kućana i Zbelave kao i nemogućnost prijava grada Varaždina na natječaje za EU projekte, a koji su upravo u tijeku - stoji u priopćenju Reformista.

- Građanima je dosta političkog prepucavanja i prozivanja, podmetanja nogu od strane HDZ-a na svakom koraku a na direktnu štetu građana Varaždina. Očekuju da se fokusiramo na rješavanje problema i razvoj našeg grada i to je upravno ono što će Reformisti učiniti – rekao je predsjednik Reformista Radimir Čačić.

reformisti_varazdin_kava_s_cacicem_09022023_2.jpg

reformisti_varazdin_kava_s_cacicem_09022023_1.jpg

reformisti_varazdin_kava_s_cacicem_09022023_3.jpg

reformisti_varazdin_kava_s_cacicem_09022023_4.jpg

reformisti_varazdin_kava_s_cacicem_09022023_5.jpg