Čačić dolazi uvesti reda u Gradsko vijeće, a vijećem u protekle 2 godine predsjedali njegovi Reformisti

Sponzorirani članak | 11.4.2023. u 19:19h | Objavljeno u Aktualno

U danas održanom intervjuu, predsjednik Narodne stranke-reformisti, i „kandidat za predsjednika Gradskog vijeća“, kako sam sebe promovira, izjavio je kako dolazi uvesti reda u sjednice vijeća, te kako su sjednice sramota grada Varaždina.

Bit ćemo ljubazni podsjetiti „kandidata za predsjednika Gradskog vijeća“ kako su upravo Reformisti predsjedali tim sjednicama gotovo 2 godine, pa nas zapravo čudi kako netko može biti tako kratke pameti i jednostavno zaboraviti na priliku koju je već ispucao. Jednako tako, politički je već od „kandidata“ zaboravljena, sada bivša, predsjednica Gradskog vijeća, gospođa Zdravka Grđan, koja, nakon iskustva s „kandidatom“, nije ni uvrštena na listu za Gradsko vijeće, vrlo vjerojatno – osobnom odlukom.

Mi ne smatramo, da je njen rad bio sramotan, jer je gospođa Grđan dokazani obrazovni stručnjak, ali smatramo da se pod pritiskom „kandidata“, „savjetnice“ i vrlo lošeg sastava vijeća u najmanju ruku nije snašla.

Zato, 16. travnja, birajte odgovorne ljude, koji se neće baviti politikanstvom, koji će donositi odluke u korist građana te zaokružite listu broj 3 – koalicijsku listu HNS-a, HSLS-a, HSS BR i Laburista.