Dubravka Novak i Ivan Čehok Foto: Krešimir Đurić

Budimo grad: Nije Čehok žrtva onih koje beskrajno u bijesu napada, već Varaždinci i Varaždin

vv | 27.4.2021. u 11:17h | Objavljeno u Aktualno

- Sasvim očekivano i potpuno lažno, varaždinski gradonačelnik i njegovi podupirači prikazuju novu odluku Vrhovnog suda kao konačno „iskupljenje“ Ivana Čehoka od njegovih grijeha. Istina je posve drugačija, poručuju iz platforme “Budimo grad” Dubravka Novak i Ana Petrić.

Kako ukazuju, i dalje je isti čovjeka na čelu Varaždina, odnosno kandidat za novi mandat, čovjeka protiv kojeg se - zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela na štetu Grada - vode tri kaznena postupka, čovjeka koji je optužen da je oštetio Grad i sebi priskrbio korist, bilo radeći s Davorom Pataftom, koji je i dalje uskočki optuženik, bilo s Bunićem, bilo s Brumenom, bilo s Ptičekom - "društvo vrijedno svakog povjerenja".

- Nije Ivan Čehok žrtva svih onih koje beskrajno u svom bijesu napada, već su Varaždinci i naš grad žrtve njegove dvadesetogodišnje egoistične tiranije. Tiranije čovjeka koji svojim protivnicima namješta otkaze, koji ušutkava kritičare, koji zatire slobodu medija, koji besramno vrijeđa sugrađane putem lažnih profila, koji laže i kad mu je oportuno govoriti istinu. Mogućnost da takav čovjek ostane na čelu našeg grada daje nam beskrajnu inspiraciju i beskrajnu snagu da nastavimo s našom beskompromisnom borbom, a njegove objede, klevete i vrijeđanja samo pokazuju koliko nas se boji i da smo u toj borbi na pravom putu, poručuju kandidatkinja za varaždinsku gradonačelnicu i zamjenicu ispred platforme “Budimo grad”.