Bosilj: "Zar stvarno mislite da ja mogu reći Strahonji koga izabrati za direktora?" Foto: Ilustracija/VTV, Varaždin info

Bosilj: "Zar stvarno mislite da ja mogu reći Strahonji koga izabrati za direktora?"

IHR/Varaždinske vijesti | 7.8.2021. u 11:00h | Objavljeno u Aktualno

Varaždinski gradonačelnik Neven Bosilj u jučerašnjoj emisiji VTV televizije Varaždin info rekao je kako je jučer formiran Nadzorni odbor Čistoće.

- Sveučilišni profesor Vjeran Strahonja novi je predsjednik Nadzornog odbora Čistoće, a njegova zamjenica je odvjetnica Bojana Marčelan. Nadam se da će taj Nadzorni odbor uspješno raditi. Ja sam Skupština društva, odnosno 51 posto Skupštine, ja nisam mogao imenovati Nadzorni odbor bez da sam imao još 24 posto ostalih jedinica lokalne samouprave. Izuzetno mi je drago što sam imao 100 posto podrške, dakle podržali su me i gradonačelnici i načelnici i ovaj Nadzorni odbor je izabran jednoglasno. Nadam se da će i dalje imati takvu podršku u svom radu – rekao je Bosilj i ustvrdio kako je on svoj dio priče odradio.

- Ja ne mogu utjecaj na Vjerana Strahonju ili Bojanu Marčelan, da im kažem izaberite ovoga ili onoga za direktora. Oni su ljudi s vlastitim karijerama i vlastitom pameću i oni će odlučiti što je najbolje za tvrtku Čistoća, a tako će biti i sa drugim tvrtkama u vlasništvu Grada Varaždina – rekao je Bosilj.

Na pitanje što će biti s čelnim čovjekom Čistoće, odnosno hoće li biti novi natječaj, Bosilj je rekao kako se čeka da Nadzorni odbor povuče daljnje poteze.

- Zar vi stvarno mislite da ja mogu reći Strahonji „čuj, izaberi ovoga ili onoga?". Ja si to ne bih dozvolio, a on sigurno to ne bi ni prihvatio - rekao je Bosilj.

Označeno u