Bosilj: Izbori su prilika da se stabilizira politička situacija i kazne neodgovorni i destruktivni političari Foto: Neven Bosilj/Facebook

Bosilj: Izbori su prilika da se stabilizira politička situacija i kazne neodgovorni i destruktivni političari

vv | 17.3.2023. u 14:30h | Objavljeno u Aktualno

Počela je kampanja za izbore za Gradsko vijeće Grada Varaždina, koji će biti 16. travnja.

SDP-ov Neven Bosilj na Facebooku je poručio kako je Varaždin važniji od bilo kojeg političara, stranke i nezavisne liste uz poruku - Iznad svih Varaždin!

- Izabrani smo da rješavamo gradske probleme, od kojih su neki doživjeli i pravu punoljetnost. Nećemo stati jer znamo da građani žele stabilnu, odlučnu i odgovornu vlast koja brine o svojim građanima i gradu. Razvijat ćemo naš Varaždin oslanjajući se na sve naše ljudske, obrazovne, gospodarske, kulturne, sportske i druge potencijale.

Ovi su izbori prilika da se napokon stabilizira politička situacija u našem Gradu, ali i da svojim glasom građani kazne sve one neodgovorne i destruktivne političare koji nisu glasali za proračun, koji su bili protiv konačnog rješenja bala. Takvi političari ne razumiju da politika mora služiti građanima, jer u suprotnom ona postaje sama sebi svrha, otuđena i prazna.

Svi naši političari bi morali znati da je Varaždin važniji od bilo kojeg političara, stranke i nezavisne liste. I naučite jednostavnu političku zakonitost iz našega grada koja jednostavno i ljudski glasi: Iznad svih Varaždin! - poručio je Neven Bosilj.

336386609_732145025298486_2107666081981581194_n1.jpg