FOTO Bosilj: Građani Varaždina opet će biti ponosni što su Varaždinci!

| 30.5.2021. u 21:50h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Želja za promjenom je presudila dosadašnjem gradonačelniku, odnosno vlasti, ocijenio je Bosilj

Građani Varaždina opet će biti ponosni što su Varaždinci jer bit ćemo opet najbolji grad po kvaliteti života, najbolji za obrazovanje, ulaganja i gospodarstvo i po svemu onome u što zadnjih pet godina nismo mogli ući ni u uži izbor, poručio je dr. sc. Neven Bosilj, koji je u drugom krugu izborne utrke za varaždinskoga gradonačelnika  dobio 8.249 glasova, a dosadšnji gradonačelnik Ivan Čehok 8.080.

-Naravno da sam očekivao pobjedu inače ne bih ni ušao u izbornu utrku. Znao sam da moram prvo ući u drugi krug, a onda okupiti sve snage koji žele promjenu u Varaždinu

I u tome sam uspio, rekao je novi varaždinski gradonačelnik.

Posebno ga veseli veća izlaznost birača u drugom krugu izbora nego u prvom.

-Ta želja za promjenom je presudila dosadašnjem gradonačelniku, odnosno vlasti. Gradsko vijeće bit će vrlo stabilno, budući da SDP ima 5 vijećnika, platforma Budimo grad četiri, a reformisti dva. Dakle, oni koji su željeli promjene u ovome gradu imaju 11, odnosno većinu od 21 vijećnika, ukazao je Bosilj.

Na kraju, poslao je i poruku dosadašnjem gradonačelniku.

-Nadam se da će biti kvalitetan gradski vijećnik te da neće opstruirati dobre prijedloge nove gradske vlasti, rekao je novi varaždinski gradonačelnik, najavivši da nakon objave službenih rezultata prvo slijedi primopredaja, a onda treba vidjeti ima li „kostura u ormaru“ te krenuti s radom.

Galerija slika