Bivša zamjenica gradonačelnika Sandra Malenica nova zaposlenica Varaždinske županije! Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Bivša zamjenica gradonačelnika Sandra Malenica nova zaposlenica Varaždinske županije!

IHR/Varaždinske vijesti | 9.2.2022. u 17:00h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Bivša zamjenica varaždinskog gradonačelnika Sandra Malenica primljena je na radno mjesto savjetnice za kulturu, dok je Ivana Putarek zaposlena na radno mjesto više stručne suradnice za sport, potvrdili su nam u Varaždinskoj županiji. 

Time su završili natječaji za nova radna mjesta u Upravnom odjelu za prosvjetu, kulturu i sport, koji su raspisani još krajem prošle godine. Da u Varaždinskoj županiji nedostaju upravo djelatnici koji se bave sportom i kulturom rekao je varaždinski župan Anđelko Stričak na sjednici Županijske skupštine u rujnu.

- U Odjelu za prosvjetu, kulturu i sport trebamo ljude, nemamo nikoga tko se bavi sportom i kulturom, imamo nekoliko projekata u području kulture, a planiramo graditi i devet školsko-sportskih dvorana. Tako da se ne iznenadite: u narednom periodu raspisat ćemo natječaje za ta radna mjesta kako bi bili što efikasniji - najavio je župan Stričak još krajem rujna prošle godine.

Inače, Malenica je svoj mandat u Gradskom vijeću Varaždina stavila u mirovanje. Osim na natječaj za savjetnika u kulturi, javila se i na natječaj za intendanticu HNK Varaždin, međutim, na tom natječaju je za novu intendanticu izabrana Senka Bulić.

No nisu to jedine novosti vezane uz zapošljavanja u Varaždinskoj županiji. Do promjene je došlo i u Upravnom za prostorno uređenje i graditeljstvo. Umjesto dosadašnje pročelnice Slađane Miočić, koja je u Varaždinsku županiju došla u vrijeme bivšeg župana Radimira Čačića, za novog pročelnika imenovan je Mario Sambolec, koji je dosad bio njezin zamjenik, dok će Upravni odjel za poljoprivredu i zaštitu okoliša i dalje voditi Dragutin Vincek.