Bernardić zahvalio na podršci međimurskim i varaždinskim esdepeovcima

vv | 23.11.2016. u 10:05h | Objavljeno u Aktualno

Zahvaljujem vam na podršci u prvom krugu, kao i budućoj podršci u drugom krugu, kratko je poručio Davor Bernardić, favorit u utrci za predsjednika SDP-a, međimurskim i varaždinskim kolegama okupljenim sinoć u Nedelišću, točnije u prostorima Atona.

Mjesto okupljanja nije slučajno odabrano. Naime, iako se s ostalim kandidatima prije dva tjedna predstavio u varaždinskom hotelu Turist, najveću podršku Bernardiću u prvom krugu dali su međimurski esdepeovci, i to zahvaljujući Mladenu Novaku koji je imao jučer rođendan, pa je i to bio povod za dar koji mu je osobno uručio izgledni predsjednik SDP-a.

Nasuprot tome, uoči prvog kruga unutarstranačkih izbora Barnardić nije bio prvi izbor velike većine čelnika SDP-a iz Varaždinske županije koji su bili u Atonu, poput Alena Kišića i Mladena Smoljanca.

Naglašavajući da bez obzira na sve nakon izbora neće biti podjela unutar stranke, Barnardić je u svom kratkom obraćanju ukazao na važnost komunikacije vrha stranke sa članstvom.

-Želim u SDP unijeti promjenu u načinu rada. Zato sam večeras ovdje i dolazit ću uvijek kada ću imati vremena. No neću dolaziti sam, već svim ostalim suradnicima, poručio je Barnardić u čijoj je pratnji bila glasnogovornica njegove kampanje Daria Sakač.