Bedeković poručio Stričaku: ''Neću se dati zastrašivati i ucjenjivati''!

Varaždinske vijesti | 22.2.2022. u 11:38h | Objavljeno u Aktualno

- Nakon jučerašnjih prozivki od strane župana Anđelka Stričaka o mom radu u Varaždinskoj županiji, imam potrebu reagirati u interesu zaštite svog dostojanstva - priopćio je danas Željko Bedeković (Reformisti).

>> "Čačićev Bedeković ko' Jeti, nije odradio nijedan spis, ali je dobio nagradu za ostvarene rezultate"

- Bio sam zaposlenik Varaždinske županije od 6.4.2020. do 31.12.2021. godine kada je taj radni odnos prestao sporazumnim raskidom, zbog mog prelaska na drugo radno mjesto. U tom periodu sam obavljao poslove na dva radna mjesta u skladu sa djelokrugom koji mi je bio propisan internim aktima te nisam dobio nijednu primjedbu na svoj rad, a zadnjih šest mjeseci ste mi upravo Vi župane bili šef, kao prvi čovjek Varaždinske županije. Kod sklapanja sporazumnog raskida nisam dobio nijednu primjedbu, kao ni do dana aktivacije svog mandata u Županijskoj skupštini - navodi Bedeković.

- Ovdje svjedočimo klasičnom ucjenjivanju i zastrašivanju Vaših političkih suparnika jer nikako drukčije nije objašnjiva situacija u kojoj sam dobar tako dugo dok nisam jasno i glasno progovorio da se ne slažem sa načinom na koji vodite našu županiju. Neću se dati zastrašivati i ucjenjivati, i dalje ću jasno i glasno artikulirati problematiku kod upravljanja našom županijom - poručio je Bedeković.