Avar: Kišić kao sjevernokorejski vođa Kim Jong Un Foto: Krešimir Đurić

Avar: Kišić kao sjevernokorejski vođa Kim Jong Un

Varaždinske vijesti | 19.4.2017. u 09:31h | Objavljeno u Aktualno

Nakon priopćenja Natalije Martinčević vezano uz proslavu rođendana Alena Kišića i objave programa, reagirao je i Zlatan Avar iz GLAS-a.

U priopćenju Avar ističe kako je "drug" Alen Kišić na privatnoj proslavi svojeg 40. rođendana besramno je privatizirao javni prostor Doma umirovljenika.

- Iskoristivši svoju poziciju, za vrijeme radnog vremena za koji mu građani Varaždina plaćaju plaću, navedeni je besramno manipulirao umirovljenicima na način na koji se ne bi posramio niti sjevernokorejski vođa Kim Jong Un, koji, uz našeg Alena valjda jedini političar koji ima ima bezobrazluk da javno, uz pjesmu i ples građana, tobože spontanih građana, proslavlja rođendan.

Iskoristivši svoju poziciju, a isključivo u predizborne svrhe, ne po prvi puta (sjetimo se salutiranja Građanske Garde) koristi ono što mu ne pripada. Uz to obećava i uskrsnice i božićnice umirovljenicima, a da istovremeno niti ne zna stanje proračuna, jer njemu je očito svejedno je li penzija umirovljenika 2.500 ili 3.000 kuna.

Pitamo se gdje je navedeni gospodin bio kada su njegovi kompanjoni iz koalicije, 15. veljače isključili grijanje stanarima, umirovljenicimka iz Zagrebačke 17?

Je li i tada brinuo o njima, isto kao što to danas čini, licemjerno, bahato i degutantno - pita se Avar u priopćenju.

Označeno u