Apel "psihopatu" koji buši gume: Poručujem "dotičnom" da razmisli o svojim postupcima!! Foto: Ilustracija

Apel "psihopatu" koji buši gume: Poručujem "dotičnom" da razmisli o svojim postupcima!!

VV | 29.12.2021. u 10:47h | Objavljeno u Aktualno

Izgleda da nepoznati "bušač" guma na automobilima na javnom gradskom parkingu u Varaždinu u Ulici Ive Režeka kod kućnih brojeva 10 i 21, a gdje su linije na parkingu označene i dalje ne staje sa svojim akcijama. Javila nam se još jedna osoba (podaci poznati redakciji) s informacijim da je nepoznati počinitlej nedavno opet izbušio gume na automobilu, a koja je poslala sljedeći apel "psihopatu". Apel prenosimo u cijelosti:

UPOZORENJE ČITATELJA Netko buši gume automobilima koji su parkirani na parkingu u ulici I. Režeka

"Poštovani,

obraćam Vam se sa zamolbom ponovne objave  članka / apela "psihopatu" koji i dalje buši gume u već poznatoj ulici Ive Režeka, da isto prestane raditi. !!!

Također sa zamolbom građanima ukoliko netko primjeti dotičnog da ga fotografira i pošalje fotografiju Vama kako biste mogli objaviti navedenu fotografiju javno pa da gospodin uživa u  "slavi" s obzirom da očigledno i dalje želi pažnju za svoja djela jer se navedeno opet ponavlja.

Naime na mojem vozilu parkiranom u navedenoj ulici dana 28.12.2021.  unutar bijelo označenih polja izbušene su obje gume. (vozilo je VŽ registarskih oznaka a ja radim u obližnjoj  firmi te na žalost kod navedenog poslodavca nemam mogućnost parkiranja vozila). Navedeno se dogodilo u periodu između 08:00 do 16:30 znači po danu i nevjerojatno je da netko dotičnog do sada nije uspio vidjeti. !!

Ovim putem  poručujem "dotičnom " da razmisli o svojim postupcima koji mogu ugroziti nečiji život a ne ga samo materijalno oštetiti.

Zahvaljujem Vam na pažnji i razumijevanju i želim Vam svako dobro u Novoj!!!"

Označeno u