Anita Rep (HNS): "Potpore u turizmu dobili su samo oni iz Reformista, a imali su tek jedno noćenje" Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Anita Rep (HNS): "Potpore u turizmu dobili su samo oni iz Reformista, a imali su tek jedno noćenje"

IHR/Varaždinske vijesti | 22.9.2021. u 12:24h | Objavljeno u Aktualno

- U svibnju ove godine u medijima se pojavila informacija da je Varaždinska županija dala novčana sredstva za turizam, i to samo ljudima koji su bili kandidati Reformista za načelnike, Skupštinu ili općine iako su neki imaju samo jedno ostvareno noćenje. Je li napravljena revizija i koji su rezultati i tko je bio u Povjerenstvu za provođenje natječaja? - zanimalo je HNS-ovu vijećnicu Anitu Rep u sklopu aktualnog sata Županijske skupštine.

Varaždinski župan Anđelko Stričak rekao je kako je upoznat s natječajem kojeg je raspisala prošla županijska vlast.

- Nisam radio reviziju niti jednog projekta, ničega, zamolio sam pročelnike i ravnatelje, ako ima kakvih problema da se to ukloni, ali reviziju radio nisam jer smatram da treba gledati unaprijed. Nema smisla baviti se onime što je bilo prije. Smatram da zamjenica i ja, a i vi, ne želimo se baviti previše s onima što je bilo. Želimo gledati u budućnost i realizirati ono što smo zacrtali, od brzih cesta do investicija u zdravstvu i obrazovanju. Zatražit ću od Upravnog odjela da vam pripremi odgovor, ali vi ste vijećnici, možete sami doći do odgovora - rekao je varaždinski župan.