Anđelko Stričak

Anđelko Stričak pohvalio potez imenovanja Darka Horvata za ministra gospodarstva

| 21.5.2018. u 19:54h | Objavljeno u Aktualno

Danas je predsjednik Vlade RH potvrdio da je kandidat za novog ministra gospodarstva predložen Darko Horvat iz redova HDZ-a, koji je još za vrijeme premijera Tihomira Oreškovića bio ministar poduzetništva, a još se samo čeka potvrda u Hrvatskom saboru. Ovu odluku je pohvalio predsjednik HDZ-a Varaždinske županije, Anđelko Stričak na svom Facebook profilu koji prenosimo u cjelosti:

"U ime Županijske organizacije HDZ-a Varaždinske županije, a naravno i osobno čestitam kolegi Darku Horvatu na prijedlogu za novog ministra gospodarstva u Vladi premijera Andreja Plenkovića.

To je svakako još jedno priznanje dobrog stranačkog rada na sjeveru Hrvatske ali i priznanje poduzetnicima našeg područja budući da Horvat dolazi iz dijela zemlje sa najrazvijenijim obrtništvom i poduzetništvom.

Kolega Horvat već ranije se dokazao na mjestu ministra obrtništva i poduzetništva kada je pokrenuo mnoge mjere u svom resoru koje stvaraju pozitivne trendove u poduzetništvu i gospodarstvu općenito. Nema sumnje da preuzima zahtijevno i odgovorno ministarstvo za koje on svakako ima znanja i iskustva da ga kvalitetno vodi.