Alen Runac: Jadnicima iz interesno-parazitske stranke Reformisti trebalo dva tjedna da sklepaju priopćenje

VV | 13.12.2021. u 20:31h | Objavljeno u Aktualno

Nakon što je Narodna stranka Reformisti izašla danas s priopćenjem u kojoj su prozvali Anđelka Stričaka zbog otpremnine Alena Runca koji je otišao s pozicije direktora Parkova, javio se i Runac u komentarima našeg Facebook profila.

Reformisti Stričaku: "Je li Runac u proračun grada Varaždina vratio 300.000 kuna?"

U svom komentaru je napisao sljedeće:

"Već sam danas napisao što mislim o njihovom priopćenju, ali od viška glava ne boli. Vidim da je ovim jadnicima iz interesno-parazitske stranke Reformisti trebalo 2 tjedna da sklepaju priopćenje. Činjenica je da mi je isplaćeno 174.000 kn, a ostalo su plaćeni doprinosi. Iako je i to veliki iznos, ali da smo završili na sudu iznos bi bio još veći jer sam dobio otkaz usprkos nikad boljim financijskim rezultatima. Smatram da je Jelena Sekelj sposobna i dobar izbor za direktora, ali teško će joj biti raditi sa ovom nesposobnom vlašću. Samo da podsjetim u mojem mandatu su prihodi poduzeća prelazili 21 mil. kn. Ponosan sam na svoj mandat u Parkovima. Financijski rezultati su bili odlični, radili smo na kvalitetnim projektima, obnavljali smo mehanizaciju, a najbitnije je da smo stvorili dobre međuljudske odnose. Toliko o Parkovima, a to što članovi Reformista ističu kao svoje projekte je komedija. Da nisu bili s nama u koaliciji ne bi napravili ništa. Sad im je prilika da se iskažu sa svojim projektima u gradu. Malo mi je žao i gradonačelnika Bosilja, koji mora te parazite trpjeti. Dosad jedini komentari koje sam pisao bili su "bravo" ili "čestitam", ali ovaj puta sam smatrao da treba napisati istinu." 

viber_slika_2021-12-13_20-29-43-866.jpg

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci