Ronald Ređep s peharom prvaka Hrvatske Foto: Martin Novosel

Zlatan Avar primio prvake Hrvatske u stolnom tenisu predvođene Ronaldom Ređepom

| 24.4.2018. u 17:43h | Objavljeno u Sport

Prošlog tjedna je varaždinski STK Starr osvojio prvi naslov prvaka u povijesti kluba, a ovo je također prvi naslov prvaka u nekom od olimpijskih ekipnih sporta koji je stigao u Varaždin nakon odbojkaša Varaždina prije 13 godina. Zasluge za ovaj naslov pripadaju Ronaldu Ređepu, Tanu Ruiwuu, Zengu Jiau Nikoli Horvatu predvođeni iskusnim međunarodnim trenerskim imenom Matthiasom Landfriedom. Ovakav veliki rezultat nije ostao neprimjećen u Varaždinu te ih je danas u Gradskoj vijećnici u ime gradonačelnika Varaždina Ivana Čehoka primio Zlatan Avar, zamjenik gradonačelnika.

- Meni je drago da unatoč svim poteškoćama u kojima se nalazio klub s virozama uoči finala, da su uspjeli osvojiti naslov prvaka. Kao što smo i rekli, Zajednica sportskih udruga grada Varaždina je potpomognula ovoj priči i drago mi je da su uspjeli u svom naumu. Mislim da će mladim generacijama biti ovo dodatni poticaj da krenu dalje i da nanizaju nove uspješne rezultate - rekao je Zlatan Avar.

- Imamo mi svoje domaće i kvalitetne igrače, imamo naš regionalni centar i mlade djevojke koje su ušle u Superligu. Najmlađe će biti u ligi iduće sezone, postale su i državne prvakinje u osnovnim školama. Imamo puno igrača i ekipa koje dolaze u Varaždin na pripreme, ali nemaju se gdje se pripremati jer nemamo svoje prostore kao klub i na žalost, gost smo u vlastitom gradu - rekao je igrač i predsjednik STK Starra, Ronald Ređep koji vjeruje da će se ovim rezultatom neke stvari početi mijenjati u stolnom tenisu u Varaždinu.

Ovim naslovom, STK Starr je izborio i nastup u prestižnoj stolnoteniskoj Ligi prvaka iduće sezone.

DSCN2600.JPG

DSCN2611.jpg

DSCN2599.JPG

DSCN2592.jpg