Udruga Mladi za Marof poziva na druženje do kraja školskih praznika Foto: Udruga Mladi za Marof

Udruga Mladi za Marof poziva na druženje do kraja školskih praznika

I.D./Varaždinske vijesti | 5.1.2016. u 08:09h | Objavljeno u Društvo

Budući da se praznici uvijek povezuju uz odmor, druženje i veselje, tako je i Udruga Mladi za Marof (MZM) odlučila i u 2016. godini nastaviti s prigodnim aktivnostima u novomarofskom Centru za neformalno učenje.

Velik dio programa zauzimaju društvene i video igre, što znači da mladi Novomarofčani za vrijeme zimskih praznika mogu uživati u svakodnevnoj čistoj zabavi.

U ponedjeljak, 4. siječnja održana je i tribina "Kako nasilje u filmovima utječe na mlade?", a potaknuti primjerom kolega iz lepoglavskog NUM-a (Nezavisne udruge mladih), Udruga MZM odlučila je organizirati i nedjeljni kviz, za koji se svi zainteresirani mogu prijaviti na internetskoj ili Facebook stranici udruge, gdje je dostupan i detaljan program aktivnosti.

Centar za neformalno učenje, koji se nalazi u prostorijama udruge MZM na adresi Kralja Tomislava 16, Novi Marof, od ponedjeljka 4. siječnja do nedjelje 10. siječnja otvoren je svakodnevno od 17 do 23 sata, a članovi udruge pozivaju sve mlade Novomarofčane da im se u ovim hladnim danima pridruže u raznim igrama i aktivnostima.