Dario Jertec, Mario Kovačević i Stjepan Cvek (s lijeva) na današnjoj konferenciji za novinare u klubu Foto: Dražen Novosel

Za subotnji susret u Velikoj Gorici već popunjena dva autobusa

| 26.4.2018. u 12:39h | Objavljeno u Sport

Nogometaše Varaždina u subotu očekuje derbi susret 29. kola Druge HNL u Velikoj Gorici, gdje će igrati protiv domaće drugoplasirane Gorice, sastava koji ima tri boda prednosti u odnosu na trećeplasirani Varaždin.

U znak zahvale navijačima za potporu koju im pružaju tijekom ove sezone, a zahvaljujući kojoj je Varaždin peti najgledaniji klub u Hrvatskoj na domaćim utakmicama, uprava varaždinskog drugoligaša odlučila je organizirati besplatni prijevoz i posjet subotnjoj utakmici, koja će na stadionu u Velikoj Gorici početi u 14 sati i 30 minuta.

Polazak autobusa bit će u subotu u 13 sati s parkirališta kod varteksovog stadiona, a zainteresirani za odlazak na utakmicu u Veliku Goricu mogu se javiti još sutra u kafe baru Contra na stadionu ili u upravi kluba. Inače među navijačima Varaždina vlada veliki interes za subotnji susret.

- Do sada ih se javilo više od stotinu, a osim u našoj organizaciji sigurno će dosta navijača ići i vlastitim automobila, tako da je za očekivati da ćemo imati veliku podršku s tribina stadiona u Velikoj Gorici. Ova je utakmica nagrada za rezultate koje smo polučili ovog proljeća, a u subotnjem susretu možemo samo dobiti. Domaćin je za nijansu favorit, ali nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat - rekao je na današnjem susretu s novinarima u klubu predsjednik NK Varaždina Stjepan Cvek.

Druga momčad Varaždina, igrači koji imaju manju minutažu u prvenstvu, odigrali su jučer prijateljski susret sa četvrtoligašem Zelengajom, kojeg su pobijedili 12:0.

- Dva puta smo pobijedili Goricu ove sezone, ali u subotu je nova utakmica i to ništa ne znači. Cijenim Goricu, koja se voli nadigravati, a takve nam momčadi više odgovaraju nego ekipe koje se zatvore u bunker i čekaju svoju priliku iz polukokontre i kontre. Vjerujem da smo kvalitetnija ekipa od Gorice i morat ćemo u subotu odigrati najbolju utakmicu prvenstva ako želimo pobijediti toga smo svjesni svi u svlačionici - naglasio je trener Varaždina Mario Kovačević.

U svlačionici Varaždina, gdje su svi spremni za susret, s nestrpljenjem se isčekuje subotnja utakmica.

- Nitko se ne zavarava s dvije dosadašnje pobjede nad Goricom, ovo je nova utakmica u kojoj je veliki ulog i svi jedva čekamo da susret počne,a vjerujem da možemo do pobjede. Cijelu sezonu imamo jako dobru posjetu i hvala navijačima, a svatko tko dođe u subotu u Veliku Goricu neće mu biti žao. Mislim da je podjednaki pritisak na obje momčadi, ali smo u pozitinoj seriji od njih - rekao je igrač sredine terena Varaždina Dario Jertec.