Vladimir Grudenić naslijedio je Gordana Hudoletnjaka

Vladimir Grudenić novi je predsjednik Ženskog odbojkaškog kluba Ivanec

| 6.9.2018. u 12:17h | Objavljeno u Sport

Vladimir Grudenić novi je predsjednik Ženskog odbojkaškog kluba Ivanec, a na tu je funkciju je izabran sinoć, na izvanrednoj izbornoj skupštini kluba. Skupština je sazvana nakon što je dosadašnji predsjednik Gordan Hudoletnjak, koji je tu funkciju obnašao šest godina, podnio neopozivu ostavku, jer je u klubu došlo do različitih koncepcija i viđenja vođenja ovog kluba.

Hudoletnjakova ostavka prihvaćena je na hitnoj sjednici Izvršnog odbora ŽOK Ivanec, 23. kolovoza. Na Izvanrednoj Skupštini obavljene su izmjene i dopune Statuta kluba,u dijelu koji se odnosi na povećanje broja članova Izvršnog odbora s dosadašnjih sedam na devet članova, te u vezi članstva u Skupštini.

Za dopredsjednika kluba izabran je Goran Habek, za tajnika Nikola Nišević, a članovima Izvršnog odbora imenovani su Dušanka Brlenić, Ivica Dugi, Renato Vinko, Klementina Cerovečki, Mario Rogina i Ivan Hrg.

Okupljenim Skupštinarima govorili su šef stručnog stožera kluba Ivan Hrg i novoizabrani predsjednik Vladimir Grudenić. Izvješće o radu Kluba podnio je Nikola Nišević, kao i financijsko izvješće, a oba su izvješća jednoglasno prihvaćena. Skupština je dala razrješnicu dosadašnjem predsjedniku Gordanu Hudoletnjaku i trojici članova Izvršnog odbora, uz riječi zahvale za dugogodišnji predan i uzoran rad.