Vladimir Canjuga o sezoni Koke: Bilo je za očekivati da ćemo se boriti za ostanak

| 13.5.2024. u 15:00h | Objavljeno u Sport

Ženski rukometni klub Koka već nekoliko godina umjesto borbe za jedno od prvih pet pozicija na tablici Prve HRL za žene vodi borbu za ostanak u ligi. Tako je i bilo ove sezone, koja je nedavno završila, Podravka je osvojila naslov prvaka, a Koka je devetim mjestom izborila ostanak u ligi. Koka je završila sezonu s devet pobjeda, jednim remijem i 14 poraza.

- U prvom dijelu prvenstva,u prvih 13 kola, osvojili smo 10 bodova, a u drugom dijelu osvojili smo bod manje. Na jesen smo dobili Zamet, Rudar, Dalmatinku, ŽARK Split i Osijek, imali četiri pobjeda na domaćem terenu i jednu na gostovanju. Teži raspored nam je bio ove godine jer su nas ozljede počele ometati. Neplanirano smo izgubili od Splita 2010 na domaćem terenu jer nam se ozlijedila Lucija Jandrašić, ali smo na gostovanju uspjeli uzeti bod Zametu, iako smo mogli i pobijediti, ali nam je u zadnjim minutama izmakla pobjeda - istaknuo je Vladimir Canjuga, trener Koke.

Za vrijeme zimske pauze, trener Canjuga je naglasio da će biti potrebno šest pobjeda u 2024. godini da bi se ostvario cilj -ostanak u najelitnijem rangu. Ostvarili su pet pobjeda i jedan remi, što je ipak bilo dovoljno da Koka ostane u prvoligaškom društvu..

Više pročitajte u novom broju Varaždinskih vijesti...