u dvoboju do ovog kola susjeda na tablici bolji su bili domaćini i Varteksu nanijeli peti ovosezonski poraz Foto: Krešimir Đurić

Varteks pretrpio peti prvenstveni poraz, danas u gostima kod Slavonije

| 21.10.2017. u 16:48h | Objavljeno u Sport

U susretu 10. kola Treće HNL Istok momčad Varteksa izgubila je danas u Požegi od domaće Slavonije rezultatom 3:1, poluvrijeme 2:0, Jedini gol za Varteks postigao je najbolji igrač varaždinskog trećeligaša na ovom susretu Yuki Takatoku u 85. minuti nadmetanja.

Varteks je susret završio s igračem manje, jer je u dvije minute dvije opomene, a nakon toga i crveni karton, dobio Spasić. Bio je ovo peti prvenstveni poraz Varteksa ove sezone.

- Zaslužena pobjeda domaćina, a mi nismo bili pravi i nismo odigrali ono što možemo. Stvorili smo nekoliko prilika, bili smo i opasni, ali bilo je previše grešaka i domaćin je to kaznio. U kornerima su bili jako opasni, konačno primili smo dva gola iz kornera. Bili smo najlošiji do sada od kada smo u Trećoj HNL Istok, a sigurno da smo bili pravi vratili bi se s današnje utakmice s3 boda, no cijela je momčad imala loš dan - naglasio je trener Varteksa Antun Jukić.

U sljedećem kolu Varteks će biti domaćin Međimurju.