Istok Rodeš (treći s lijeva) na jučerašnjem izvlačenju startnih brojeva Foto: Hrvatski skijaški savez

Varaždinac Istok Rodeš danas vozi slalom na Snježnoj kraljici sa startnim brojem 69

| 4.1.2018. u 08:18h | Objavljeno u Sport

Današnju utrku muškog slaloma Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa „Snow Queen Trophy“ otvorit će Talijan Stefano Gross koji je na jučerašnjem javnom izvlačenju brojeva dobio startni broj jedan. U Ledenom parku na Trgu kralja Tomislava okupljeni Zagrepčani i gosti Zagreba pozdravili su najbolje slalomaše svijeta koji su svoje startne brojeve izvlačili u klizaljkama na popularnom zagrebačkom klizalištu.

Varaždinski predstavnik Istok Rodeš će na utrci nastupiti sa startnim brojem 69, , dok će najbolji startni broj od hrvatskih predstavnika imati Matej Vidović sa brojem 35. Od ostalih hrvatskih predstavnika, Elias Kolega će imati startni broj 65, Filip Zubčić 71, Natko Zrnčić Dim 76, Samuel Kolega 79.

- Vozio sam sve slalome ove sezone u Svjetskom kupu i iako bilo je dobrih vožnji, na utrkama nisam uspio pokazati ono što pokazujem na treninzima. Što se tiče same utrke u četvrtak, siguran sam da će staza biti dobra i ako pokažem ono što znam, takav bi mogao biti i rezultat - izjavio je Rodeš za HRT.

Današnja utrka počinje s prvom vožnjom u 12 i 45 sati, dok je druga vožnja na rasporedu u 16 i 30 sati, a prijenos utrke možete pratiti na drugom programu HRT-a.

 

Fotografija_2.jpg

Fotografija_1.jpg

Fotografija_3.jpg