Dario Jertec sa suigračima danas očekuje momčad Slavonije

Varaždin u derbi susretu 8. kola Treće HNL Istok dočekuje Slavoniju

| 8.10.2016. u 09:24h | Objavljeno u Sport

Nogometaši Varaždina u svom pohodu na Drugu ligu i nastavljaju s pobjedama. U susretu 7. kola u Slavonskom Brodu prošle su subote nanijeli treći domaći poraz Marsoniji, koja je bila nemoćna u nadmetanju s kvalitetnijim suparnikom. Varaždin je slavio rezultatom 3:0.

Teško gostovanje kod jako dobre, žive momčadi, s nekoliko iskusnih pojedinaca, no strpljivost je naša odlika. Oni su u završnici susreta energetski pali, nisu mogli pratiti i rezultat toga bili su golovi. Presudili su kvaliteta, naša strpljivost, kombinatorika i posjed lopte u našu korist, a kao plod takve igre došle su šanse za gol. Jako smo zadovoljni ovom pobjedom, a teren u Slavonskom Brodu mnogima će biti teško gostovanje – rekao je trener Varaždina Miljenko Telebar.

U sklopu 8. kola, koje je na rasporedu ovog vokenda Varaždin će danas od 15 sati i 30 minuta na svom stadionu ugostiti Slavoniju iz Požege. Bit će to derbi kola jer će se sastati prvoplasirani domaćin i drugoplasirani gost

Moramo se postaviti domaćinski, nametnuti se posjedom lopte, pokazati da smo mi ti koji napadaju vrh tablice te da imamo kvalitetu i, naravno,  idemo po nova tri boda – zaključio je Telebar.