Varaždinu za plasman u Drugu HNL treba jedan bod iz posljednja dva prvenstvena susreta Foto: Krešimir Đurić

Varaždin odlazi u Bijelo Brdo po bodove za Drugu HNL

| 27.5.2017. u 10:56h | Objavljeno u Sport

Nakon neodigrane utamice u prošlom kolu protiv Višnjevca, zbog nedolaska gostiju na stadion Slobode, momčad Varaždina će danas u sklopu 29., predposljednjeg kola u Trećoj HNL Istok gostovati u Bijelom Brdu, gdje će igrati protiv domaćeg sastava BSK-a.

- Kraj je prvenstva pa nam je neodigravanje utakmice možda i dobro došlo, jer imamo dosta ozlijeđenih igrača. Veseli da je Leonard Vuk priključen treninzima, radi s ostatkom momčadi i preostala dva kola dobit će minutažu, ovisno o tome koliko će biti spreman odigrati - rekao je trener Varaždina Zoran Kastel.

S obzirom da vodeće Međimurje nije dobilo licencu za Drugu HNL ni poslije žalbe, Varaždinu za plasman u viši rang natjecanja treba jedan bod u preostala dva susreta, a prva je prilika danas od 17 sati i 30 minuta u Bijelom Brdu.

- BSK-a je mlada, dobra, poletna ekipa, koja je u Varaždinu pobijedila 3:1 i pokazala da zna igrati nogomet. Pokušat ćemo napraviti maksimum što se tiče bodova u ovom i u posljednjem kolu - rekao je Kastel, koji u sastavu, zbog vjenčanja, neće imati Conjara i njegovog kuma Šimeka.

Parovi 29. kola Treće HNL Istok:                  
27.5. 17.30 sati: Slavija - Belišće, BSK - Varaždin, Višnjevac - Bedem, Mladost - Koprivnica, HNK Đakovo Croatia - Bjelovar, HNK Vukovar 1991 - Međimurje, Osijek s.d.d. - Oriolik, Slavonija - Marsonia.