Dejan Glavica isključen je u 64. minuti zbog psovanja suca izravnim crvenim kartonom

Varaždin doživio težak poraz kod Zadra, srećom i Šibenik je izgubio kod kuće

| 27.4.2019. u 20:20h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Nogometaši Varaždina izgubili su utakmicu 22. kola Druge HNL na gostovanju kod Zadra rezultatom 3:0. Golove za domaćina su zabili u 2. minuti iz kaznenog udarca i u 70. i 77. minuti susreta.

Varaždin je kraj utakmice dočekao s igračem manje jer je u 64.minuti izravnim crvenim kartonom isključen Dejan Glavica i to zbog, kako piše u zapisniku delegata susreta, psovanja glavnog suca. Momčad Varaždina također čekaju dodatne financijske kazne prema članku 54. disciplinskog pravilnika HNS-a jer je izrečeno više od pet, točnije šest opomena i isključenje.

Naime, opomene su tijekom susreta od glavnog suca Jakova Titlića iz Hrvaca dobili Mario Zebić, Dominik Perković, Karlo Sambolec, Dario Jertec, Marko Stolnik i Matija Kolarić, a u sljedećem kolu protiv Međimurja čak petorica igrača Varaždina neće moći igrati zbog tri žuta kartona.

Srećom, Varaždin je i dalje samo bod udaljen od prvoplasirane momčadi Šibenika koja ja također izgubila i to na domaćem terenu rezultatom 1:0 u susretu protiv Dugopolja.

-