Varaždin bez Jerteca odlazi po vrlo važne bodove kod druge momčadi Dinama

| 14.4.2019. u 09:31h | Objavljeno u Sport

U sklopu 20. kola Druge HNL nogometaši Varaždina gostovat će danas kod druge momčadi Dinama. Bit će to derbi kola u kojem će se sastati drugoplasirani gost i trećeplasirani domaćin. Vodeća momčad lige sastav Šibenika jučer je na svom stadionu pobijedila BSK 3:2 i trenutačno je, s utakmicom više, četiri boda ispred Varaždina, dok je treća druga momčad Osijeka s bodom manje u odnosu na drugoplasirani sastav.

Na današnjem vrlo važnom susretu za varaždinsku momčad u sastavu zbog tri žuta kartona neće biti kapetana Daria Jerteca, zbog ozljede najvjerojatnije neće biti i Ćelića, baš kao ni Yokoyame, koji već tri tjedna ima problema sa skočnim zglobom. Zbog ozljede je i dalje je izvan konkurencije za sastav i Posavec.

- Želimo pokazati kvalitetu i ostati na dosadašnjem zaostatku bod iza Šibenika, da držimo prvenstvo neizvjesno do samog kraja, kako će i biti. Apsolutno respektiramo i cijenimo uspjehe Dinama, ali uopće ne strahujemo od njihovih odličnih rezultata ovog proljeća - naglasio je trener Varaždina Branko Karačić.

Utakmica će se igrati od 14.30 sati uz izravni prijenos na HNTV-u.