Obje ekipe su ispale u polufinalnim serijama s dva poraza Foto: Mario Šamec, STK Starr

Varaždin bez finala u muškom i ženskom stolnom tenisu

| 1.5.2016. u 13:28h | Objavljeno u Sport

Jučer su odigrana obadva uzvratna susreta u polfinalima muške i ženske Superlige. STK Varaždin je u polufinalu ženske Superlige izgubio drugi susret polufinala protiv STK Tis Ritma 4:3 u Zagrebu, nakon što su u srijedu izgubili prvi susret 4:1.

Petra Petek je pobijedila oba svoja susreta u pojedinačnoj konkurenciji protiv Nataše Skočilović 3:2 i Ide Jazbec 3:1. Bojana Poljak je pobijedila Idu Jazbec 3:2, ali je izgubila od Mirele Đurak 3:0. U parovima su Poljak i Petek izgubile s glatkih 3:0 protiv para Đurak i Skočilović, a ključni sedmi susret je odigrala Mihaela Brodar koja je izgubila 3:1 protiv Nataše Skočilović.

Starr je bio favorit u polufinalnoj seriji muške Superlige protiv STK Zagreba i unatoč porazu 4:3 u prvom susretu koji se odigrao u Zagrebu, imali su šansu izboriti finale na domaćem terenu. Ipak, i oni su jučer izgubili susret 4:2. Ronald Ređep je pobijedio svoj pojedinačni susret protiv Josipa Arbanasa 3:0, a Ređep je s Tomislavom Japecom također dobio susret parova protiv Domagoja Maglića i Tomislava Pucara, ali ostali susrete su dobili igrači Zagreba.