Danas i sutra uzvratne utakmice polufinala kupa ŽNS-a

| 25.5.2016. u 11:37h | Objavljeno u Sport

Danas i sutra igrat će se uzvratne utakmice polufinala Kupa Županijskoga nogometnog saveza, a sudeći prema postignutim rezultatima u prvim 1susretima, uzvrat na stadionu Varteksa bit će formalnost, a slično je i u Jalžabetu, gdje će domaćin braniti prednost od dva gola iz prve utakmice.

Podsjetimo, u prvom polufinalu momčad Varaždina je u Beletincu pobijedila domaćega županijskog prvoligaša i branitelja naslova pobjednika kupa, sastav Bednje 5:1. Po dva su gola za Varaždin postigli Luka Jagačić (12. i 37. – 11 metara) i Josip Boban (6. i 80. minuta), a jednom je mrežu domaćina zatresao Stjepan Oštrek (38.). Gol za Bednju postigao je Jakov Klopotan (62.). Uzvratni susret bit će na stadionu Varteksa danas, 25. svibnja u 17.30 sati.

U drugom polufinalu u Hrastovskom Jalžabet je pobijedio domaći Zadrugar 2:0, golovima Roka Horvatića u 47. minuti i Dubravka Cara u 85. minuti. Iako je Jalžabet favorit za prolaz u finale, domaćin je oprezan i ističe da ih očekuje još 90 sutrašnjih minuta u kojima moraju potvrditi željeni rezultat u nadmetanju protiv Zadrugara.Utakmica u Jalžabetu igrat će se sutra od 17 sati i 30 minuta.