U varaždinskom se drugoligašu danas nadaju nastavku pozitivnog niza i osvajanju novih bodova Foto: Krešimir Đurić

Utakmicom protiv Novigrada za momčad Varaždina počinje druga trećina prvenstva u 2. HNL

| 14.10.2017. u 08:05h | Objavljeno u Sport

Nakon pobjede u prošlom kolu nad drugom momčadi Hajduka na stadionu na Poljudu rezultatom 2:0, nogometaše Varaždina danas, na stadionu Varteksa, očekuje utakmica 12. kola Druge HNL u sklopu koje u goste dolazi momčad Novigrada. Ovim će susretom početi druga trećina prvenstva u Drugoj HNL, a utakmica u prvom kolu ovog prvenstva između Novigrada i Varaždina, kada je momčad trenirao Zoran Kastel z,avršila je bez pobjednika 1:1.

Varaždin je trenutačno na petom mjestu tablice, dok je Novigrad na 10. mjestu s 11 bodova, šest manje od varaždinske momčadi.
- Opasniji su u gostima, gdje im se lakše braniti i pokušavaju ugroziti suparnika iz polukontre i kontre. Vrijeme je da jednu dobru utakmicu odigramo na našem terenu. Želimo pobjedu protiv Novigrada - naglasio je trener varaždinskog drugoligaša Mario Kovačević.


Za današnju utakmicu, koja će početi u 15 sati, trener Kovačević neće moći računati na ozlijeđene Jagačića i Sačera, a nakon dugog izbivanja, zbog ozljede, treninzima s momčadi priključio se Vuk.