Varaždin će danas ugostiti Hrvatski Dragovoljac

U Varaždinu danas protiv H. Dragovoljca razmišljaju samo o pobjedi

| 28.10.2017. u 08:54h | Objavljeno u Sport

U sklopu 14. kola u Drugoj hrvatskoj nogometnoj ligi momad Varaždina će danas u 15 sati na stadionu Varteksa ugostiti zagrebački Hrvatski Dragovoljac. Za varaždinsku momčad današnji susret dolazi nakon neočekivanog poraza u prošlom kolu od posljednjeplasiranog sastava lige, momčadi Kustošije, dok je Hrvatski Dragovoljac u 13. kolu na svom terenu u Sigetu došao  do druge pobjede u prvenstvu, nadigravši momčad Biograda 2:1.

U prvom susretu ove sezone Varaždin je pobijedio Hrvatski Dragovoljac u Sigetu rezultatom 2:1, golovima Domagoja Drožđeka i Nenada Erića.

- Nadam se da će nam napokon krenuti na našem terenu, da ćemo početi postizati golove,zbog kojih se i igra nogomet, a ako ćemo biti efikasni onda će doči i željeni rezultat - naglasio je trener Varaždina Mario Kovačević.

- Imali smo dosta dana da se pripremimo za današnji susret u kojem će sve biti na nama, jer uvijek kada igramo moramo prije svega gledati na sebe, jer mislim da smo kvalitetniji od većine klubova u ligi, ako ne i najkvalitetniji. Imamo ciljeve i ambicije, kojih se moramo držati i protiv Hrvatskog Dragovoljca moramo razmišljati samo o pobjedi - rekao je igrač zadnjeg reda varaždinske momčadi Varaždina Igor Prahić.