U četvrtak 18. svibnja odigrano finale After work bowling lige Foto: Bowling&Pub kuglana Medonja

U nedjelju turnir završnice pojedinačnog kupa Hrvatske u bowlingu

Varaždinske vijesti | 20.5.2017. u 15:03h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Na stazama Bowling&Pub kuglane Medonja u Trgovačkom centru Lumini u četvrtak je odigrana završnica After work bowling lige u kojoj su se proteklih mjeseci natjecale rekreativne ekipe iz varaždinskih tvrtki i udruga.

U finalu su nastupile četiri najbolje ekipe koje su u proteklih osam kola skupile najviše bodova. U zanimljivom finalnom susretu pobjedu su odnijeli iskusniji članovi BK Medonja (Gerbus, Petković, Dretar, Kreš ). Njima je potpuno ravnopravan suparnik bila ekipa varaždinskog Športskog društva gluhih – Bowling kluba „Nena“ sastavljena od iskusnih kuglaša koji su se željeli dokazati i u bowlingu.

Nakon uspješnog nastupa, ekipa Športskog društva gluhih najavila je da će već iduće sezone oformiti momčad koja će se okušati u Hrvatskoj bowling ligi. After work Bowling liga organizirana u Bowling&Pub Medonja pokazala je da u Varaždinu raste interes za ovu disciplinu koja nudi zabavu i rekreaciju za širok krug ljudi.

Sutra u nedjelju, 21. svibnja na stazama Bowling&Pub Medonja u Lumini centru od 9:30 sati na rasporedu je turnir završnice pojedinačnog kupa Hrvatske na kojem će nastupiti osam najboljih bowlingaša u borbi za pojedinačnog prvaka države.

Označeno u