FOTO: U dvorani na Dravi 6. Memorijalni rukometni turnir Krešimir Petanjek

Napisao/la: -

Danas i sutra u dvorani na Dravi održava se 6. Memorijalni rukometni turnir Krešimir Petanjek. Riječ je o međunarodnom turniru za dječake mlađih uzrasnih kategorija, a igrat će dječaci 2004. i mlađi i dječaci 2006. i mlađi.

Organizator Memorijala je varaždinska Udruga rukometnih veterana, a generalni pokrovitelj Grad Varaždin. U kategoriji 2004. godište i mlađi sudjeluje 13 ekipa iz Valpova,Ludbrega,Zagreba, Koprivnice,Bjelovara, Karlovca, Trnovca,Čakovca, Vidovca,Varaždina (3) i Ormoža (Slovenija), a u kategorija 2006. i mlađi sudjelovat će 15 ekipa iz Ivanca,Koprivnice,Zagreba (2),Karlovca,Daruvara, Ruda,Bjelovara,Čakovca,Vidovca,Varaždina (2),Ormoža (Slovenija), Bosanske Dubice (BIH) i Banja Luke (BIH).

Turnir se igra danas od 9 sati sa svečanim otvaranjem u 12 sati i finalima od 17,30 sati u kategoriji dječaka 2004.godište i mlađi,a sutra će turnir početi također u 9 sati, svečanost otvorenja bit će u 12 sati, dok su finala predviđena 18 sati.

Dražen Novosel

Novinar

Facebook komentari

Varaždinske-vijesti.hr koriste kolačiće (eng. Cookies) radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu prihvaćate korištenje kolačića.