Tri medalje za Omegu Varaždin na Prvenstvu Hrvatske u savate combatu Foto: Omega Varaždin

Tri medalje za Omegu Varaždin na Prvenstvu Hrvatske u savate combatu

| 5.4.2017. u 18:58h | Objavljeno u Sport

Protekle nedjelje 2. travnja u Zaboku su se održale finalne borbe Prvenstva Hrvatske u savate combatu gdje su nastupili i domaći predstavnici iz klubova Omega Varaždin, SK Varaždin i Šimunec-Gym. Najuspsjpešniji je bio Omega Varaždin koji je imao najviše predstavnika na PH-u i koji je osvojio tri medalje (jedno zlato i dva srebra), SK Varaždin je osvojio dvije medalje (jedno zlato i srebro) dok se Šimunec-Gym okitio s jednom medaljom.

Zlatnu medalju za Omegu Varaždin je osvojila Marija Kosi u kategoriji seniorki do 65 kg, dok su srebra osvojili Kristina Sokolić u kategoriji seniorki do 56 kg i Antonio Rukavina u kategoriji juniora do 75 kg. Od ostalih predstavnika Omege Varaždin, Nikola Lenardić je nastupio u revijalnom meču u kojem je izgubio, dok je Antonio Horvatić bio bez protivnika.

Za SK Varaždin, Antun Viličić je osvojio zlatnu medalju u kategoriji seniora do 75 kg, dok je Dario Kontak osvojio srebro u kategoriji juniora do 56 kg. Za Šimunec-Gym, Štefica Bubnjarić je osvojila srebrno odličje u kategoriji seniorki do 65 kg.