Trener Mario Kovačević vodit će momčad s klupe u današnjoj bitnoj utakmici u Velikoj Gorici Foto: Dražen Novosel

Trener Mario Kovačević ipak će biti na klupi u Velikoj Gorici

| 28.4.2018. u 09:21h | Objavljeno u Sport

U sklopu 29. kola Druge HNL, trećeplasiranu momčad Varaždina danas očekuje derbi susret u Velikoj Gorici protiv drugoplasirane Gorice. Eventualnom pobjedom Varaždin bi se bodovno izjednačio s Goricom četiri kola prije kraja prvenstva.

U varaždinskom se klubu, koji je po učinku najuspješnija momčad proljeća u Drugoj HNL, nadaju pozitivnom rezultatu iz današnjeg nadmetanja, a sastav Maria Kovačevića imat će i veliku podršku s tribina stadiona u Velikoj Gorici, s obzirom da u organizaciji kluba put Velike Gorice danas kreću dva autobusa s navijačima, a veliki će ih broj na susret doći i vlastitim automobilima.

Iako se nakon objave kazne disciplinskog suca činilo da trener Varaždina Mario Kovačević danas,a i slijedećih mjesec dana neće moći voditi momčad s klupe, nakon jučerašnje žalbe kluba na odluku disciplinskog suca o suspenziji trenera Kovačevića na mjesec dana, a zbog isključenja na utakmici prošlog kola s Dugopoljem, Kovačević će do konačnosti žalbenog procesa imati pravo biti na klupi momčadi Varaždina, što znači da će voditi momčadi u današnjem derbiju protiv Gorice.

Susret u Velikoj Gorici počet će u 14 sati i 30 minuta uz izravni prijenos na HNTV-u.