Topličancima treće mjesto na sindikalno sportskim susretima u Umagu

| 13.6.2016. u 18:41h | Objavljeno u Sport

Ovogodišnji Sindikalno-sportski susreti Samostalnog sindikata zdravstva i socijalne skrbi Hrvatske, koji su od 8. do 12. lipnja održani u turističkome naselju Katoro kraj Umaga, okupili su oko 700 sudionika iz zdravstvenih ustanova diljem zemlje.

Natjecali su se u 15 pojedinačnih i ekipnih sportova. Ovogodišnji su ukupni pobjednici natjecatelji iz Županijske bolnice Čakovec, drugi je KBC Osijek, a treće je mjesto pripalo natjecateljima iz Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju iz  Varaždinskih Toplica

Jadranka Vinković  iz SB Varaždinske Toplice bila je prva u kuglanju, a isto je mjesto u muškoj konkurenciji kuglača osvojio i Josip Balažinec, kojemu je pripalo drugo mjesto u stolnom tenisu.

Topličanci su bili treći u rukometu, a ženska ekipa četvrta. U odbojci muški su osvojili drugo mjesto, a u odbojci na pijesku treće, kao i ženska toplička ekipa. Žene su bile uspješne i u boćanju osvojivši drugo mjesto. Uspjeh je ostvario i Franjo Kruljac iz varaždinskog Doma zdravlja, osvojivši drugo mjesto u gađanju puškom.