TK Varaždin uzeo 4 naslova na četiri različita turnira Foto: TK Varaždin 1181

TK Varaždin 1181 do naslova u Samoboru, Virovitici, Varaždinu i Zagrebu

| 29.6.2017. u 17:08h | Objavljeno u Sport

Proteklog vikenda održali su se turniri iz kalendara HTS-a i Tennis Europe, gdje su tenisači i tenisačice iz TK Varaždin 1181 ponovno ostvarili zapažene rezultate. 

Stjepan Ivanek osvojio je prvo mjesto pojedinačno na turniru iz kalendara HTS-a u Samoboru do 14 godina, pobjedivši u finalnom dvoboju Bornu Boršić rezultatom 6:2 i 6:1. Denis Adlašić osvojio je tradicionalno vrlo jak turnir do 12 godina u Varaždinu, Vindi kup kojeg je organizirao TK Varteks, a gdje je u finalu bio bolji od domaćeg Tome Vertuša rezutatom 6:4 i 6:2. Na istom turniru Vindi kupu nastupila je i Vini Cecelja koja je ostvarila odličan rezultat plasmanom u polufinale pojedinačno i finale u paru.

Karlo Hanzl osvojio je turnir u paru sa Vertušom iz Varteksa na OP Virovitice do 12 godina, Ana Mukić nastupila je na turniru do 18 godina u Zagrebu gdje je osvojila 3. mjesto pojedinačno i osvojila parove sa Hanom Sokolović, a odličan rezutat je ostvario Maks Kostić Ferček na jakom turniru iz kalendara Tennis Europe do 16 godina u Ptuju gdje se plasirao u osminu finala, no nažalost tijesno je izgubio u tri seta od Slovenskog reprezentativca Blaža Vidovića.