Ekipa varaždinskog Starra danas će igrati prvo polufinale Kupa

Starr danas očekuje susret polufinale Kupa Hrvatske protiv Libertas Marinkolora

| 24.5.2017. u 08:54h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

STK Starr danas igra polufinale hrvatskog stolnoteniskog Kupa i to protiv STK Libertas Marinkolor iz Dubrovnika s kojima su se susreli i u finali Superlige.

Pokušat ćemo ih pobijediti. Nadamo se da ćemo imati i malo sportske sreće, a nadamo se da su oni i malo umorni od slavlja. Ponovo će dobiti priliku i naši mladi igrači. Ako izgubimo, u četvrtak ćemo imati priliku za osvajanje trećeg mjesta i još jedne medalje ove sezone -  najavio je Final four kupa Ronald Ređep, igrač i trener u STK Starr.

Iza STK Starr je i još jedan organizacijski uspjeh, proteklog vikenda bili su organizatori i domaćini PH za mlađe kadete i mlađe kadetkinje te juniore i juniorke.

To je najveći stolnoteniski događaj za mlađe dobne kategorije u Varaždinu. Bilo je više od 200 igrača uz trenere i roditelje. Bio je to zahtjevan organizacijski izazov ali smo i to uspješno obavili i promovirali 12 novih prvaka, ekipno, pojedinačno i u parovima. Dakle, to je još jedan od naših projekata da osim natjecanja u seniorskoj konkurenciji organiziramo i velike stolnoteniske događaje. Mi u klubu, zajedno s našim partnerima radimo baš na tome da djeca koja su talentirana i koji su prepoznati od strane Europske stolnoteniske federacije i našeg saveza imaju ovdje mogućnosti za daljnji razvoj. Organiziranjem regionalnih kampova dajemo dodatnu mogućnost za razvoj - naglasio je Ređep.