10 golova Dejane Milosavljević (slika) i 19 obrana Janje Tušek nisu bile dovoljne za nešto više od poraza Foto: Krešimir Đurić

Koka izgubila susret u Rijeci protiv Zameta početkom drugog poluvremena

| 8.10.2017. u 07:38h | Objavljeno u Sport

Rukometašice Koke nakon velike pobjede izborene u 2. kolu protiv Lokomotive, nisu uspjele pobijediti i treći susret u nizu u sklopu 3. kola Prve HRL za žene. Nakon dvotjedne pauze, zbog ženske reprezentacije, Koka je jučer na gostovanju kod Zameta u Rijeci izgubila 25:22.

U prvih 15 minuta vodila se izjednačena borba na terenu, a Koka je svoje prvo, zadnje i jedino vodstvo imala u 16. minuti susreta (7:6). Domaćin tada preuzima inicijativu i na kraju poluvremena vodi 13:10. Drugo poluvrijeme počelo je katastrofalno za Koku, kada domaćin u prvih pet minuta radi seriju 5-0 i povećava vodstvo na 18:10. Koka se do kraja susreta nije uspjela pribrati te je samo umanjila poraz na -3.

Malo je raspoloženih igračica bilo u redovima varaždinskog sastava, Dejana Milosavljević (bivša igračica Zameta) je zabila 10 golova (7/7 sedmerca), dok su Ines Domjan i Silvija Masnić zabile svaka po tri gola, a po dva su zabile Željka Lončar, Jelena Blažek i Josipa Tomić. Janja Tušek (ex. Golubić) na vratima je bila sjajna sa 19 obrana iz 44 upućena udarca (43% uspješnih obrana) u inače slabom izdanju "kokica".

Označeno u