Zlatko Vrbek (igrač s brojem 9) postigao je počasni gol za Jalžabet na jučerašnjem susretu Foto: Dražen Novosel

VIDEO: Zlatko Vrbek majstorski pogodio mrežu Gavranovića

| 11.4.2019. u 12:17h | Objavljeno u Sport

Kao što ste već mogli pročitati, drugoligaš Varaždin očekivano je jučer, na Sportskom centru u Jalžabetu, s kombiniranom momčadi, u kojoj nije bilo Nevistića, Stolnika, Babića, Miličevića, Ćelića, Jerteca, Glavice i Benka, pobijedio četvrtoligaša Jalžabeta 4:1 u prvom polufinalnom susretu Kupa Županijskog nogometnog saveza

Varaždin je došao u vodstvo u 15. minuti susreta golom Karla Težaka, dok je na 2:0 povisio Matija Kolarić u 42. minuti susreta, a rezultat prvog poluvremena postavio je Leonard Vuk, golom iz kaznenog udarca u 45. minuti,nakon što je vratar Jalžabeta Dejan Špicer u kaznenom prostoru srušio Kessea.

Jalžabet je svoj gol pred oko 350 gledatelja, postigao u 65. minuti, a strijelac je bio Zlatko Vrbek iz slobodnog udarca, dok je konačnih 4:1 za Varaždin 1:4 djelo Svena Goluba u 90. minuti nadmetanja. Zlatko Vrbek sličan je gol, iz slobodnog udarca, i to odlučujući za vrlo važnu prvenstvenu pobjedu Jalžabeta od 1:0 nad Nedeljancem, postigao i u nedjelju, također na SC u Jalžabetu, a kako je postigao gol vrataru Varaždina Dinku Gavranoviću pogledajte u video zapisu.

Video sadržaj