Kitro Varaždin Foto: Martin Novosel

Prekinut niz pobjeda seniora Kitra Varaždina, prva pobjeda seniorki na gostovanju

| 19.11.2018. u 08:58h | Objavljeno u Sport

Nakon niza od pet pobjeda zaredom, seniori Kitra Varaždina su u nedjelju upisali i prvi poraz sezone. On je došao u sklopu sedmog kola Prve lige na domaćem terenu protiv ekipe Medicinara Trnja. Izgubili su s uvjerljivih 3:0 (26:24, 25:12, 25:23). Iznenađujuć je to poraz, s obzirom da je varaždinska momčad prije mjesec dana svladala Medicinara na gostovanju s 3:2.

- Čestitam odličnim gostima na zasluženoj pobjedi. Iako smo dva seta bili blizu osvajanja, ukupno je pobjeda Medicinara Trnja potpuno zaslužena, čak i uvjerljiva. Mi danas jednostavno nismo bili pravi. U nekim trenucima nedostajalo je hrabrosti, u drugima preciznosti. Poraz nije dramatičan jer izgubili smo od odlične ekipe i stanje na tablici nakon 6 kola je da smo i dalje prvi - rekao je Ivica Đolonga, trener Kitra Varaždina, nakon poraza.

I dok se seniori Kitra Varaždina nisu proslavili porazom na domaćem terenu, seniorke su stigle do svoje prve pobjede na gostovanju. U sklopu sedmog kola Prve B lige, prošle subote su gostovale u Zaprešiću kod OK Neba te su svladali domaću ekipu s uvjerljivih 3:0 (25:18, 25:20, 25:21). U sljedećem kolu, seniori su slobodni, dok će seniorke na domaćem terenu dočekati ekipu ŽOK Vrbovca.

Označeno u