Potpisan ugovor u suradnji STK Starr i i LifeClass terma Sveti Martin

| 28.2.2017. u 13:51h | Objavljeno u Sport

STK Starr i LifeClass terme Sveti Martin potpisali su ugovor o međusobnoj suradnji. Ovaj ugovor posljedica je dobre dosadašnje suradnje na nekoliko projekata.  Od 3. do 5. ožujka tako će se u sklopu tog ugovora održati Prvenstvo Hrvatske za stolnotenisače i stolnotenisačice, pojedinačno i u parovima u sportskoj dvorani LifeClass termi Sveti Martin.

Nakon toga 7. ožujka na rasporedu je novi organizacijski poduhvat STK Starr koji u sportsku dvoranu LifeClass termi Sveti Martin dovodi hrvatsku reprezentaciju u kvalifikacijskom meču za odlazak na Europsko prvenstvo s reprezentacijom Izraelom.

Osim toga STK Starr u sportskoj dvorani LifeClass termi Sveti Martin odigravat će sve domaće utakmice Europske Superlige, gdje se natječu pod sponzorskim imenom LifeClass terme Sveti Martin. Na rasporedu su u ožujku polufinalni mečevi i borba za prvi europski trofej.

Osim toga u LifeClass termama Sveti Martin održat će se i okupljanja Regionalnog stolnoteniskog centra te regijski turniri kao i turniri i prvenstva za veterane i rekreativce.

Potpisivanjem ugovora o suradnji osigurani su uvjeti u narednom razdoblju za brojne klupske aktivnosti kao organizatora natjecanja ili sudionika vrhunskih stolnoteniskih natjecanja.