Dubravka-Zagorac (plavi dres) doživjela svoj prvi poraz na domaćem terenu Foto: Foto Agencija Sjever/Arhiva

Poraz Dubravke-Zagorac, Drava (SĐ) smjenila Obreš na drugom mjestu

| 25.3.2018. u 17:47h | Objavljeno u Sport

Odigrano je 14. kolo, prvo proljetno, u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi, a vodeća ekipa lige Dubravka-Zagorac je doživjela svoj drugi poraz sezone i prvi poraz na domaćem terenu protiv ekipe Drave (). Jedini gol na susretu je bio iz kaznenog udarca, a zabio ga je Igor Meštrović u 51. minuti. Ovom pobjedom se Drava (SĐ) (24) podigla na drugo mjesto tablice sa osam bodova zaostatka za Dubravkom-Zagorac (32).

Obreš, koji je bio drugoplasirani do ovog kola, je propustio iskoristiti kiks jesenskog prvaka te je također izgubio, na gostovanju kod Poleta iz Tuhovca 1:0. Gol za pobjedu pao je već u 3. minuti susreta, a zabio ga je Denis Bartolec.

Ivančica je na gostovanju svladala Lepoglavu s 2:0, strijelci su bili Leon Vuglač i Darko Jagić, a u preostala četiri susreta su se odigrala četiri remija. Plitvica (S) i Rudar 47 su odigrali 2:2, istim rezultatom u Cestici su po jedan bod osvojili Polet (C) i Podravac Kitro, a druga dva susreta su bila bez golova 0:0, u Margečanu između Mladosti (M) i Budućnosti i u Hrastovskom između Zadrugara i Mladosti (Š).