Podravina domaćin lideru prvenstva, Varaždin gost Slavonije

| 5.3.2016. u 09:26h | Objavljeno u Sport

Susretima 16. kola prošlog je vikenda počeo proljetni dio prvenstva u Trećoj HNL Istok, a danas će se igrati 17. kolo. Varaždin je na startu proljeća osvojio bod odigravši na svom terenu s Koprivnicom bez golova, kojih je moglo biti na obje strane. Podravina je izgubila u Čakovcu od Međimurja, golom bivšeg igrača Varaždina Tonija Petrovića u 33. minuti.

Na žalost, nismo uspjeli postići gol iako smo u prvom dijelu imali tri izgledne prilike, dakle imamo igru, ali ni jedna lopta nije htjela ući u mrežu. Nedostajalo nam je koncentracije u završnicama tih akcija, ali na kraju moramo biti zadovoljni – komentirao je trener Varaždina Mario Ružić .Varaždinci će danas u 15 sati biti gosti osmoplasirane Slavonije.

Trener Podravine Josip Gavranović uoči prošlotjednog gostovanja u Čakovcu rekao je da njegova momčad nema što izgubiti u tom susretu.

Utakmica se igrala na sredini terena, a gol smo primili iz jedine prilike domaćina u prvom dijelu. Očekivao sam više od Međimurja. Unatoč porazu zadovoljan sam onim što su moji igrači pokazali. Vidjelo se da nam je nedostajao Nikola Valjak, koji je propustio ovu zakmicu zbog tri žuta kartona – rekao je Gavranović. Danas će Podravina u 15 sati na svom stadionu ugostiti vodeću Slaviju, a trener Gavranović imat će na raspolaganju svog najboljeg strijelca Nikolu Valjka.