Podijeljene licence stolnoteniskim trenerima Varaždinske i Međimurske županije

| 22.6.2017. u 10:50h | Objavljeno u Sport

U LIfeClass termama Sveti Martin, na maloj svečanosti podijeljene su licence stolnoteniskim trenerima iz Varaždinske i Međimurske županije. - Ujedno se razgovaralo i o aktualnoj problematici stolnog tenisa, rekao je Renato Čengć, direktor Hrvatskog stolnoteniskog saveza.

- Cilj je HSTS-a da potakne stručni rad, da se treneri u klubovima kvalitetnije, stručnije i bolje bave s djecom te da otvorimo mogućnost napredovanja trenera kroz pokazne treninge, seminare i kampove koje će HSTS organizirati i ovdje u LifeClass termama Sveti Martin - najavio je Čengić.

Goran Radanović, voditelj programa za licence rekao je kako je ovaj opsežan projekt napravljen u skladu sa Zakonom o sportu.

- Uspjeli smo riješiti ove dvije županije s licenciranjem trenera, podijelili smo licence svim trenerima koji su zastupljeni u klubovima u ovim županijama. S tim da naglasim da do 31. prosinca ove godine uvažavamo sve primjedbe koje treneri imaju na status koji su dobili, tako da ćemo to u hodu ispraviti. A, od 1. siječnja 2018. krećemo s planom rada za trenere po licencama - dodao je Radanović.

Svečanost podjele licenci organizirana uz pomoć Stolnotenise regije Sjever i STK Starr.