Ekipa STK Varaždin s trenerom Sašom Suhodolčanom

Pobjedom u derbiju nad Tisom ekipa SK Varaždina primaknula se cilju

| 3.2.2019. u 16:47h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Stolnotenisačice Varaždina slavile su u svojoj dvorani u derbiju 12. kola HEP Superlige protiv igračica zagrebačkog Tisa rezultatom 4-2. Meč su otvorile Ivana Malobabić i Klara Cakol gdje je domaća igračica slavila rezultatom 3-1. Nakon prvog uzbudljivog meča za stol su stale mlada Janja Matijašec i Ida Jazbec gdje je pobjedu rutinski ostvarila iskusnija igračica Tisa.

U trećem meču snage su odmjerile Petra Petek i jedna od najboljih kadetkinja Europe Hana Arapović gdje je Petek nadahnutom igrom slavila rezultatom 3-0. Nakon toga je gostujući par Jazbec-Cakol slavio protiv para Malobabić-Petek za ukupnih 2-2 u meču.

U odlučujućim momentima susreta Ivana Malobabić i Petra Petek pokazale su zašto su među najboljim igračicama Hrvatske pobjedivši u svojim susretima protivnice Idu Jazbec i Klaru Cakol za ukupnu pobjedu rezultatom 4-2.

Ovom pobjedom varaždinske stolnotenisačice primaknule su se ovogodišnjem cilju u HEP stolnoteniskoj Superligi a to je plasman među tri najbolje ekipe u Hrvatskoj. U slijedećem kolu Varaždinke će 9. veljače u svojoj dvorani na Srednjoškolcu dočekati ekipu Bjelovara.