Podravina je drugi puta ove sezone slavila u Gojancu protiv Plitvice Foto: Dražen Novosel

Pobjeda Podravine u Gojancu, bez pobjednika u Novom Marofu, Bednja i Jalžabet izgubili

| 27.8.2017. u 19:40h | Objavljeno u Sport

U današnjim, preostalim utakmicama 2. kola Četvrte nogometne lige skupina Čakovec - Varaždin u jednom od dva županijska derbija, u Gojancu je Plitvica je i drugi put ove sezone zgubila od ludbreške Podravine rezultatom 2.1. Domaćine je u vodstvo doveo Mihael Melnjak u 41. minuti, a pitanje pobjednika Podravina je riješila u tri minute drugog dijela, kada su u 57. i 60. minuti strijelci bili Renato Sakač i Nikola Međimorec.

U Novom Marofu je istoimeni domaćin dočekao Nedeljanec, a utakmica je završila bez pobjednika 2:2, pri čemu je Nedeljanec došao do boda golom u posljednjim trenucima susreta. Poveli su gosti u 16. minuti, golom Dubravka Kišića, a domaćin je izjednačio preko Mislava Sakača u 58. minuti,koji je Novi Marof doveo u vodstvo u 68. minuti, a konačnih 2:2 postavio je Antonio Glavaš u 90. minuti.

U Murskom Središću Rudar je pobijedio Jalžabet 2:0. Bila je to prava prvenstvena utakmica u kojoj su gosti imali svoje šanse i nisu ih iskoristili, dok su domaći iskoristili svoje prigode i na kraju zasluženo osvojili tri boda.

Bednja je pred svojim navijačima debitirala u Četvrtoj ligi ugostivši Nedelišće, koji je pobijedilo rezultatom 4:3. Nakon 15 minuta igre dmaćin je imao prednost od 2:0, golovima Ante Kuljia u 8. i Jakova Klopotana iz kaznenog udarca u 15. minuti.

Nakon toga gosti su do poluvremena izjednačili, a u 55. minuti iz kaznenog udarca i poveli 3:2, da bi Bednja uspjela izjednačiti drugim golom Kuljia u 65. minuti. Gol odluke postignut je u 78. minuti, a strijelac je bio Nenad Vibovec.