Plesači PK "PLAN B" izvrsni na natjecanju "International Dance Open Zagreb" Foto: Plesni klub "PLAN B"

Plesači PK "PLAN B" izvrsni na natjecanju "International Dance Open Zagreb"

V.M./Varaždinske vijesti | 9.5.2016. u 20:12h | Objavljeno u Sport

Plesni klub "PLAN B" sudjelovao je 7, svibnja na plesnom natjecanju „Internacional Dance Open Zagreb“ u organizaciji kluba Akademija Bambi Kids u Zagrebu.

Radi se o kvalifikacijskom međunarodnom natjecanju na kojem je sudjelovalo preko dvije tisuće plesača iz Slovenije, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske. Plesači su se borili za brojne nagrade, između ostalog i za nastup na svjetskom natjecanju koje će se održati krajem rujna u Rimu.

Plesači Plesnog kluba „PLAN B“ natjecali su se s čak šest koreografija u plesnim disciplinama jazz dance, suvremeni ples i fitnes dance te dobnim kategorijama cicibani, djeca, juniori i seniori. Osvojena su sva prva i jedno drugo mjesto, te su sve koreografije nagrađene medaljama i peharima.

- Plesači su pokazali sav trud i rad koji su uložili na mnogobrojnim treninzima i pripremama za ovo natjecanje. Sve se to u konačnici isplatilo i rezultiralo visokim uspjehom! Doista smo dali sve od sebe i međunarodnim sucima prezentirali za nas do sada rekordan broj koreografija. Zahvaljujem se svim plesačima i njihovim roditeljima na angažmanu, razumijevanju i podršci. Nadam se da će do godine biti sve više onih koji će prepoznati i poduprijeti naš rad, te nam se u tome i pridružiti - istaknula je ponosna trenerica i voditeljica kluba Martina Palošika.

pkplanb_2.jpg

pkplanb_4.jpg