Parovi SPK Varaždin Sraga - Topolovec i Kavran - Vusić

Parovi SPK Varaždin odlični na „Boleru Dance festivalu 2016“ u Zagrebu

| 24.12.2016. u 11:01h | Objavljeno u Sport

Na tradicionalnom međunarodnom bodovnom turniru Hrvatskog sportskog plesnog saveza „Bolero Dance festival 2016“, održanom u organizaciji PK Bolero u predivnoj atmosferi Kristalne dvorane hotela Westin u Zagrebu, u konkurenciji 116 sportsko- plesnih parova, natjecala su se i dva para iz SPK Varaždin, te ostvarili odlične rezultate.

U kategoriji Odrasli, najvišeg kvalitativnog razreda AI, nastupio je sportsko- plesni par Anja Topolovec i Vedran Sraga, te su bili najbolji u standardnim (ST) plesovima i osvojili titulu pobjednika Bolero Dance festivala i veliki pehar organizatora, dok su u latinsko-američkim plesovima (LA) osvojili drugo mjesto i srebrnu medalju.

Njihove nešto mlađi kolege u kategoriji Starija mladež (16 do 18 g. starosti)  najvišeg kvalitativnog razreda B, Tihana Vusić i Jurica Kavran, bili su najbolji, pobijedili i osvojili zlatne medalje u obje discipline, standardnih (ST) i latinsko-američkih plesova (LA). Taj par i slijedeće godine ostaje u istoj starosnoj kategoriji, te se nadaju još boljim rezultatima od ove, za njih vrlo uspješne.

Bio je to ujedno posljednji turnir ove godine, a parovi SPK Varaždin će, nakon kraćeg odmora kroz božićno- novogodišnje blagdane, nastaviti s intenzivnom pripremama za državno prvenstvo u standardnim plesovima koje će se održati zadnjeg vikenda u siječnju 2017. godine, i gdje se s pravom očekuju odlični rezultati i nastavak uspješnih nastupa sportskih plesnih parova SPK Varaždin.