Ovog vikenda u varaždinskoj Areni VzPong za profesionalne i amaterske igrače

| 22.8.2018. u 15:35h | Objavljeno u Sport

Varaždinski STK Starr i ove godine organizira tradicionalni 8. VzPong, stolnotenisko natjecanje za profesionalne i amaterske igrače. Novost je što će se ove godine natjecanje za profesionalne, odnosno registrirane stolnotenisače održati kao Kup Sportskih novosti i bit će bodovan od strane HSTS-a za službene rang liste.

8. VzPong i Kup Sportskih novosti održat će se u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin u subotu i nedjelju 25. i 26. kolovoza. Natjecat će se igrači i igračice u deset kategorija od najmlađih kadeta i kadetkinja do seniora i seniorki.

Natjecat će se najprije po skupinama od po četiri igrača a zatim će uslijediti eliminacijski kup sistem do finala. Svi mečevi igraju se na tri dobivena seta.

Subota 25. kolovoza

 - najmlađi kadeti

 - najmlađe kadetkinje

-  kadeti

 - kadetkinje

-  seniori

 - seniorke

 Nedjelja 26. kolovoza

 - mlađi kadeti

 - mlađe kadetkinje

-  juniori

-  juniorke

Svaki igrač ima pravo nastupa u jednoj konkurenciji u subotu i jednoj u nedjelju. Turnir se u pojedinačnoj konkurenciji u kategorijama  MK, K, J boduje za službenu rang listu HSTS-a s koeficijentom 0,5.

U skupini neregistriranih igrača igrat će se turnir u sljedećim kategorijama: seniori (rođeni 1979. i mlađi), seniorke (1979. i mlađe), mlađi veterani (1978. i stariji), stariji veterani (1963. i stariji) te veteranke (1978. i starije).

Turnir će se igrati u subotu i u nedjelju od 10 sati. Prijave na amaterski dio turnira primaju se do pola sata prije početka turnira u dvorani ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..