Nastupili uspješno na 21 utrci tijekom 2017. godine Foto: OK Varaždin

Orijentacijski klub Varaždin završio uspješnu sezonu primitkom u Hrvatski orijentacijski savez

| 9.1.2018. u 08:48h | Objavljeno u Sport

Orijentacijski klub Varaždin je u 2017. godini došao do 29 članova koji su se uključivali unatjecanja Kupa Hrvatske, Sprint kupa Hrvatske, Prvenstva Hrvatske u orijentacijskom trčanju, ali i druge nerangirane utrke orijentacijskog trčanja. OK Varaždin je tako sezonu završio vrlo zadovoljno s nastupima na 21 utrke i ukupno visokim plasmanima - 19 prvih mjesta, 19 drugih mjesta, 18 trećih mjesta i 18 četvrtih mjesta.

Pojedinačno najbolje rezultate je ostvario mladi Luka Kocijan s 5 zlatnih odličja, dok su se dobrim rezultatima u Kupu Hrvatske istakunuli mladi članovi kluba, Ema Potrebica u kategoriji Ž 12 osvojila 4.mjesto, dok je Sven Ivor Lebinac na završio na 2. mjestu, a Bruno Vodopija na 3. mjestu u kategoriji M 14. Navedeni su učenici VI. Osnovne škole na kojoj se odvija i najveći dio aktivnosti kluba (tečajevi, natjecanja i sastanci članova).

Nakon svoje 2. redovne skupštine odražane u srijedu, 27. prosinca 2017., a na kojoj je usvojen. Plan programa i rada za 2018. su predstavnici vodstva kluba sudjelovali na redovnoj skupštini Hrvatskog orijentacijskog saveza, koja je održana u petak, 29. prosinca 2017., u Zagrebu, a na kojoj je Orijentacijski klub Varaždin primljen u stalno članstvo te organizacije.

Klub u novu godinu ulazi s puno elana, dobrih ideja i poziva sve zainteresirane zaorijentacijski šport da se priključe aktivnostima i da se jave na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. za detaljnije informacije.