Održan prijam u Gradskoj vijećnici za borce Fight Club Kovačića Foto: Grad Varaždin

Održan prijam u Gradskoj vijećnici za borce Fight Club Kovačića

M.N./Varaždinske vijesti | 8.5.2019. u 15:06h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Gradonačelnik Varaždina Ivan Čehok danas je u Gradskoj vijećnici primio kadete varaždinskog Fight Cluba Kovačića i glavnog trenera Sinišu Kovačića. Ovi mladi sportaši su na nedavno održanom prvenstvu Hrvatske za kadete osvojili čak 12 medalja te tako već treću godinu zaredom ponijeli titulu najboljeg kluba prvenstva.

- Grad podupire razvoj svih sportova pa i borilačkih sportova, osobito stoga što tu nije riječ samo o sportu već i o kulturi življenja kod mladih ljudi. Iz godine u godinu ima sve više djece u sportskom pomlatku i postižu sve bolje rezultate. Ovi kadetski ekipni prvaci pokazuju da je taj sport u Varaždinu ukorijenjen, ima dobru tradiciju i postiže odlične rezultate. Svim ovim mladim ljudima i njihovim roditeljima čestitam na tome - rekao je Čehok.

Također je naglasio kako Grad Varaždin u protekle dvije godine izdvaja znatno više iznosa za razvoj sporta, ne samo kada je u pitanju izgradnja sportskih objekata ili infrastruktura, već i kad je u pitanju pomladak.

- Bez ulaganja u sport, razvoj i zdravlje djece i njihovu tjelesnu aktivnost nema vrhunskih rezultata. S povećanim ulaganjem stižu i bolji rezultati - zaključio je Čehok.

Označeno u